Logo
Login
Navigasjon

Barnas mat: kampen om bra mat til barna
v/ Rose Linn Arntzen

Eskerud ernæring
v/ Mari Eskerud
Mari Eskerud blogger om relevante temaer og myter innen ernæring og helse. Hun ønsker å bidra til mer fokus på vitenskapelig basert ernæringsfokus samt oppklare misforståelser innen ernæring. Du finner henne også på Instagram som mari.eskerud.ernaering og på Facebook som Eskerud Ernæring."

Smakfull helse
v/ Astrid Pedersen
Astrid fokuserer på å formidle kunnskapsbasert informasjon om ernæring og helse på en lettlest måte. Du finner både fagtekster om ulike tema innenfor ernæring og helse, tips til grep for en bedre livsstil og oppskrifter som gir deg inspirasjon til å leve sunt på en overkommelig måte.


Ernæringsfokus
v/ Kristin Søfteland Sandvei
Med bloggen sin ønsker Kristin å formidle at det å spise sunt ikke trenger å være så komplisert, og at kostholdsrådene myndighetene kommer med faktisk er ganske gode. I tillegg ønsker hun å inspirere til å prøve ut nye matvarer og oppskrifter. Variasjon er viktig, og prinsippene "litt av alt" og "alt med måte" er gode leveregler.

John Martin Fredriksen
v/ John M Fredriksen
På sin ernæringsfaglige studentblogg deler John Martin tanker, meninger og kunnskap om det meste relatert til ernæring.

Kostholdsendring AS
v/ Helge Andreas Felberg med medarbeidere
Skriver om ernæringsaktuelle emner knyttet til fagområder de tilbyr nettbasert kostholdsveiledningstjenester; vektendring, mageplager, hjerte-/kar, og treningsernæring.


Podcaster av kliniske ernæringsfysiologer

Matmyter
Hva vet du egentlig om maten du spiser? Hver uke serverer to klinisk ernæringsfysiologer, Mari Eskerud og Anette Skarpaas Ramm, vitenskapelig ernæringsinformasjon på en enkel, praktisk og lettfordøyelig måte. Sammen skal vi forstå hva det innebærer å ha et sunt kosthold!


KEFF har ikke faglig ansvar for innhold på bloggene eller podcastene.