Pallen

Tre kef’er på pallen

Evalueringen av faglig møte 2009 er ferdig og komiteen har sendt sin sluttrapport til styret. Årets møte hadde ”fra kef til kef” som motto, og vi satset stort på å bruke egne krefter som foredragsholdere. Det viste seg å falle smak. Et av spørsmålene vi stilte i evlueringsskjemaet var hvilket foredrag deltagerne likte best. Det er med glede vi melder at tre kef’er kom på pallen i denne uhøytidelige kåringen.

Den klare vinneren var Tine Sundfør, som jobber i Synergi Helse. Hele 25 % likte hennes foredrag best.  Lenke til Tines web-TV er her (http://dinmat.aftenbladet.no/Annet/Blogger/(id)/28823).

Det var svært tett mellom andre og tredjeplassen, som gikk til Sedegheh Gharagzlian med 15 % av stemmene, og Randi Tangvik med 14 % av stemmene. Foredragene om barneernæring var også godt likt blant deltagerne.

Gratulerer så mye til alle tre og deres arbeidssteder!

  1. Tine Sundfør, Synergi Helse
  2. Sedegheh Gharagzlian, Oslo Universitetssykehus
  3. Randi Tangvik, Haukeland Universitetssykehus

Årets møte satte ny rekord med 134 påmeldte. Evaluering av møtet var svært positiv. Mer enn 95 % av deltagerne ga en totalvurdering 4 eller 5 (på en skala fra 1 til 5). Det kom dessuten inn en rekke forslag til tema for neste møte, noe som viser et stort faglig engasjement i foreningen vår.

Med dette gir vi stafettpinnen videre til Oslo Universitetssykehus, og gleder oss til faglig møte i 2010,

Hilsen arrangementskomiteen 2009

Sissi, Cathrine, Anne, Tonje & Christine