Nasjonalt Diabetesforum 2.-4. april 2019

Nasjonalt Diabetesforum 2.-4. april 2019

Nasjonalt Diabetesforum 2019: Teknologi og omsorg, 2.-4. april 2019, arrangeres av Diabetesforbundet i samarbeid med Helsedirektoratet. Konferansen er for deg som er opptatt av diabetesforskning eller jobber med personer som lever med diabetes. Meld deg på før 1. februar og få early bird pris!

Helsepersonell har gjennom 70 år vært Diabetesforbundets viktigste samarbeidspartnere. Med nasjonalt Diabetesforum ønsker vi å bidra til at helsepersonell blir oppdatert på det aller siste innen diabetesbehandling samt stimulere til mer forskning.

Konferansen er utviklet i samarbeid med Norges ledende eksperter på diabetesbehandling og diabetesforskning. Konferansen består av to deler:

  • Forskningsforum (2.-3. april) presenterer banebrytende diabetesforskning av ledende forskere.
  • Fagforum (3.-4. april) gir deg nyttig og oppdatert informasjon innen diabeteshandling.

Konferansen er en unik tverrfaglig møteplass for helsepersonell og forskere som er opptatt av å gjøre hverdagen bedre for mennesker med diabetes.

Ved spørsmål, kontakt Heidi Henriksen på epost heidi.henriksen@diabetes.no

Spar 300 kroner, meld deg på nå!

Meld deg på før 1. februar å få early bird pris. Da sikrer du både din plass på konferansen, tilgangen til de seminarene du ønsker og samtidig sparer du 300 kroner. Konferansen har også rabatterte priser for medlemmer. 

 

Klikk her for påmelding og se program.