KEFF konferanse og årsmøte 18.-19. mars, 2019

KEFF konferanse og årsmøte 18.-19. mars, 2019

Velkommen til Konferanse og årsmøte i Bergen 2019!

Årets konferanse vil finne sted 18. og 19. mars på Universitetet i Bergen, Haukeland Universitetssykehus.

 

I Bergen ønsker vi å friste dere med et nytt konsept for KEFF-konferansen, med faglig innhold i fokus, både fra internasjonale- og nasjonale foredragsholdere, og mange innsendte bidrag fra dere medlemmer! Konferansen vil i sin helhet arrangeres i Bygg for Biologiske Basalfag, hvor vi har to flotte auditorium med tilhørende Vrimleareal til vår og utstilleres disposisjon. Vi får deilige lunsjbokser og snacks fra Lunsjkollektivet og kaffe fra en av Norges beste baristaer.

Det faglige programmet er variert og inneholder noe for enhver smak. Blant hovedtemaene finner vi metoder for innsamling og håndtering av kostholdsdata i ernæringsforskning, samt fremmedstoffer i fisk og kostråd.

Overnatting vil bli på Zander K, som ligger perfekt til hvis du kommer med Bybane, flybuss eller tog til Bergen sentrum. Det ligger også ca 20 minutters gangavstand fra konferanselokalene. Foreningsmiddagen finner sted vegg i vegg med konferansehotellet, på ærverdige Grand Hotell Terminus.

Meld deg på konferansen 2019!

Vi tar imot påmelding helt fram til 28.februar 2019.

 

Med vennlig hilsen arrangementskomiteen.

 

Arrangementskomiteen består av:

Vegard Lysne, Hanne Rosendahl-Riise, Marte Almenning Trollebø (permisjon) /Ingrid Revheim, Cathrine Horn, Helene Dahl, Hanna Fjeldheim Dale og Caroline Jensen.

 

Om du har spørsmål vedrørende påmelding, ta kontakt med Eva Løvseth i Meetings på telefon 46 97 78 17 eller KeffBergen2019@event123.no